B@ldkinXAdministratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning

Wij kunnen volledige administratieve ontzorging aanbieden: van het voeren van uw boekhouding tot en met het verzorgen van de jaarrekening. Voorbeelden van deze ontzorging vindt je hieronder. Uiteraard is er meer mogelijk dan onderstaande voorbeelden.

 

Het voeren van de volledige boekhouding

Heb je geen tijd of zin voor de boekhouding of hier te weinig kennis van om dit goed te doen dan kunnen wij jullie daar bij helpen of indien gewenst de volledige administratie voeren.

Verzorging van aangiften omzetbelasting, loonheffing en vennootschapsbelasting

Voeren jullie zelf de boekhouding en heb je alleen ondersteuning nodig bij het doen van de fiscale aangiften dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem. Dit kunnen zowel de relatief eenvoudige aangiften omzetbelasting en loonheffingen zijn maar ook de complexere aangiften voor de vennootschapsbelasting

Samenstellen van de jaarrekening en publikatie bij de Kamer van Koophandel

Naast de standaard administratieve ondersteuning kunnen wij ook de jaarrekening voor jullie samenstellen en de publicatie van de cijfers bij de Kamer van Koophandel regelen. Wat je wilt is geheel aan jou. Wil je alleen voldoen aan de wettelijke vereisten en slechts een jaarrekening laten samenstellen dan is dat uiteraard geen probleem. Van nature willen wij graag meer bieden dan alleen de kale cijfers en ook een toelichting geven op de cijfers en zodoende meer inzicht geven in hoe je bedrijf er financiëel voorstaat en wat de ontwikkelingen zijn. Aan jou de keuze!

Samenstellen van maandrapportages

Wil je nog een stapje verder in het regelmatig hebben van inzicht in je bedrijf dan zijn maand- of kwartaalrapportages een volgende stap in dit proces. Het opzetten van deze rapportages, tailor made op de benodigdheden van jouw organisatie, kunnen wij verzorgen en indien gewenst ook de maandelijkse uitvoering van de rapportages behoort tot de mogelijkheden.