B@ldkinXOver ons

 

Het idee

B@ldkinX is in 2022 opgericht door Roberto Sciangula en Arjan den Breems. Als B@ldkinx willen wij met name startups en scaleups begeleiden in hun groei als organisatie. Elke fase en elk kantelpunt brengt nieuwe uitdagingen met zich mee hoe je een bedrijf succesvol naar de volgende fase stuurt.  Voor startups zal dit met name ondersteuning zijn op financieel en fiscaal gebied. Bij een groeiende organisatie zal dit meer gaan verschuiven naar ondersteuning op het gebied van personeelsgerelateerde onderwerpen, contracten, verzekeringen e.d. gevolgd door advisering omtrent de organisatiestructuur, procesondersteuning en procesindicatoren. Kortom het doel is om deze organisaties verder te optimaliseren.

Wij streven naar een lange termijn relatie met onze klanten waarbij wij tevens een sparringpartner willen zijn voor de ondernemer. Dit behelst dan niet alleen het zijn van een sparringpartner op het gebied van financiële zaken maar op het hele spectrum van het ondernemerschap. Gezien de brede managementervaring,  de langdurige ervaring in de zakelijke dienstverlening alsmede ons vermogen om vertrouwen te winnen bij mensen zijn wij hier uitstekend toe in staat.

Uiteraard zijn startups en scaleups niet onze enige markt, feitelijk betreft het alle ondernemingen die aan het groeien zijn en daarbij ondersteuning nodig hebben.

 

Vanwaar deze samenwerking?

De reden om samen een onderneming te starten ligt in het feit dat wij al geruime tijd samenwerken en elkaar uitstekend aanvullen, dit maakt ons tot een sterk team. Dit is zeker belangrijk in de markt van startende en groeiende ondernemingen die wij willen bedienen. Daarnaast zijn wij beiden onze carriere gestart in de accountancy bij een van de big five kantoren en voelen wij ons nog steeds aangetrokken tot het afwisselende karakter van de financiële dienstverlening. Daarbij willen wij ondernemers graag verder helpen met onze kennis en ervaring.

 

Wie zijn wij?

Arjan den Breems RA

 

 

Ik ben een gedreven professional met een groot doorzettingsvermogen om zaken aan de eindstreep te krijgen. Door mijn helicopterview gecombineerd met strategisch inzicht ben ik goed in staat om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en ondernemingen te adviseren in hun groeiproces. Hierbij helpt ook de drang om op pragmatische wijze continue te verbeteren en in staat te zijn op ieder niveau binnen een organisatie te kunnen communiceren. Moeten er zaken op operationeel vlak gerealiseerd of geimplementeerd worden dan steek ik uiteraard de handen uit de mouwen.

Ik ben registeraccountant en heb jarenlang bij een van de big five accountantskantoren gewerkt. In deze periode heb ik klanten in de nationale markt bediend van zowel klein MKB tot grotere nationale ondernemingen. Daarnaast heb ik diverse managementposities bekleed op financieel gebied, van Financial Controller tot CFO. Tevens ben ik ook naast mijn CFO rol Managing Director geweest. Gedurende deze tijd was ik verantwoordelijk voor het trekken van diverse verbetertrajecten, professionalisering Finance afdeling, primair proces optimalisaties, investeringsvoorstellen, organisatie structuur aanpassingen, herstructureringen alsmede ERP selecties en implementaties.

Ik ben getrouwd en heb een gezin met kinderen en kleinkinderen. Daarnaast is bierbrouwen een enigszins uit de hand gelopen hobby. In de nabije toekomst zal dit waarschijnlijk meer geprofessionaliseerd worden binnen een zusterorganisatie van B@ldkinX waarbij B@ldkinX Management Support ongetwijfeld een eigen biertje zal krijgen.

 

Roberto Sciangula RS

 

 

Ik oefen mijn vak vol passie en overtuiging uit. Ik ben een betrokken persoon zowel in mijn vakgebied als op de organisatie. Ik voer mijn werk uit met visie, ben sociaal en communicatief vaardig (ook in andere talen), analytisch scherp, initiatiefrijk , sterk op inhoud en proces en ben resultaat gericht. Ik ben iemand die in staat is nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden en kan omgaan met weerstand. Ik sta voor duidelijk en direct communiceren en ben goed in staat verbindingen te leggen, mensen mee te krijgen in het aanpakken van (financiële) verander vraagstukken en hier vorm en inhoud aan te geven zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau. Ik heb een analytische blik op cijfers en heb een goed commercieel inzicht bij het beoordelen van investeringsplannen of het interpreteren van resultaten. Verbinding is ook een “key” aspect in mijn leven naast het werk. Deze zoek ik vooral in veel sociale activiteiten met vrienden en familie. Daarnaast heb ik mijzelf uiteraard  opgeofferd als een kritische voorproever van de uit de hand gelopen hobby van Arjan 😉.