B@ldkinXHet B@ldkinX concept

Het B@ldkinX Concept in beeld

“Wij kunnen jullie begeleiden in de groei als organisatie van start up tot professionele organisatie en verder. Dit doen wij met een ons kenmerkend enthousiasme en altijd POSITIEF”  aldus Co-founder van B@ldkinX Roberto Sciangula.

Vandaar dat wij het acroniem POSITIEF centraal hebben staan in onze bedrijfsvoering en klantbenadering. In onderstaand overzicht staat voor welke van onze karaktereigenschappen de letters positief staan, welke essentieel zijn voor een goede advisering van onze klanten.

 

“Elke fase en elk kantelpunt brengt nieuwe uitdagingen met zich mee hoe je een bedrijf succesvol naar de volgende fase stuurt.”

“Procesoptimalisatie, organisatie ondersteuning, inzicht in financiën, efficiënte financiële processen en beslissingen nemen op basis van cijfers, zijn een must voor elke ondernemer die structurele winstgevendheid én een gezond inkomen nastreeft.”

Zijn gevleugelde uitspraken van Co-founder Arjan den Breems. Vandaar dat wij met onze dienstverlening willen kunnen voorzien in onderstaande brede spectrum van key aandachtsgebieden bij met name groeiende organisaties.